Läraren och Lektionsbanken

Från och med läsåret 2021/22 ingår Lektionsbanken i familjen Vi Lärare tillsammans med många av Svergies Lärares övriga produktioner. Tidigare har Lektionsbanken varit något av en isolerad ö, men nu ingår alltså Lektionsbanken i ett större sammanhang. Förhoppningen är att Lektionsbanken därmed ska nå ännu fler lärare som kan inspireras av alla idéer som finns i databasen och skapa ett mervärde för Vi Lärares läsare.

Sajten byter skepnad, men innehållet är exakt detsamma. Kvar är de ca 1 250 tipsen inskickade av lärare runt om i Sverige. Likaså hittas innehållet enligt samma principer som tidigare: årskurs, ämne och centralt innehåll. Den senast tillagda kategorin av tips är Rastverksamheten som återfinns under varje årskurs. Du vet väl att det även finns medietips, GOTD och tips för Fritidshemmet?

Lektionsbanken fungerar ungefär som ett lärarrum där lärare delar med sig till sina kollegor. Du kan också bidra till Lektionsbanken. Skicka in dina idéer genom att bifoga filer, länka till din blogg eller ett inlägg i sociala medier!

Hoppas att du haft en riktigt bra inledning av läsåret 2021/22, kanske med en idé från Lektionsbanken?!

Kommentarer


    Läs vår personuppgiftspolicy