Annons:

Om Lektionsbanken

Lektionsbanken är platsen där lärare inspirerar lärare med sina bästa tips, till exempel lektionsidéer, längre projekt eller filmtips i olika ämnen. Alla inskickade tips kopplas Lgr 11. Innan tipsen publiceras går en lärare igenom dem för att se att de är okej att lägga ut. Du kan fritt använda tipsen i din undervisning och verksamhet. Nu finns det ca 850 lektionstips för grundskolan. I takt med att material skickas in kommer innehållet under varje ämneskategori att växa. Lektionsbanken har 50 000 besök varje månad! 

Bidra med dina idéer!

Du kan såklart också bidra med dina tips. Du kan länka till din blogg eller skicka in filer. Följ gärna strukturen i dessa exempel så blir det lättare för alla att ta del av Lektionsbanken. Vi hjälper till att komplettera ditt tips om någon av delarna saknas. Skicka in dina lektioner här.

Nyhet 2018 – Fritidshem

Lektionsbanken bygger upp en inspirationsbank med material som passar för fritidshem. Självfallet kopplas även dessa bidrag till styrdokumenten. Här skickar du in tips. Har du förslag på hur denna kategori kan utvecklas, hör av dig till info@lektionsbanken.se.

Följ Lektionsbanken

Vi finns på Facebook.

Ansvarig

Jag som ansvarar för Lektionsbanken heter Fredrik Sandström och är lärare i SV/SO år 7-9 på Gäddgårdsskolan i Arboga. Vill du veta mer, kontakta mig.

Annons:
Annons:
Annons: